Personal Training, Personal Fitness & Boksen bij MiDo Personal Gym in Velserbroek

Mido Personal Gym is een personal trainings studio / health club & officieel bokscentrum in Velserbroek waar professionele begeleiding, expertise en resultaat centraal staan. Wij begeleiden mensen één op één, één op twee of in kleine groepjes om hun persoonlijke (fysieke fitheid, afvallen) doelstellingen te behalen. Onze methode is gericht op blijvend resultaat. Dit bereiken wij door het aanbieden van een totaal pakket wat zich richt op voeding, training, mindset, Mylogenics en lifestyle. Naast personal fitness & personal training is er binnen onze gym ook de mogelijkheid om meerderen groepslessen (Boksen, zaktraining, kickboksen, kettlebell & HIIT training) te volgen van hoge kwaliteit.

Special concept

MiDo Personal Gym werkt met een speciaal concept. Het concept bestaat uit een totaal pakket wat zich richt op voeding, training, mindset en lifestyle. Het doel is het beste resultaat behalen met kwalitatieve/ effectieve krachttraining methodes & het veranderen van je voedingspatroon. Zodat jij het beste uit je lichaam haalt en een betere versie van jezelf wordt!

Mido. Personal fitness, revalidatie, sport en boksschool in Velserbroek. Winnaar Dutch Fitness Awards.

Heb jij fysieke fitheid doelstellingen of wil je afvallen? En wil jij geholpen worden door enthousiaste trainers met passie, ervaring en expertise? Meld je dan nu aan voor een gratis intake/ proeftraining!

icon-food

Voeding

Voeding vormt de basis van een gezond & fit lichaam. Zonder de juiste bouwstoffen kan het lichaam niet optimaal functioneren. Een lager vetpercentage, meer spiermassa, meer energie, beter herstel, vitaler lichaam, minder pijn en ga zo maar door, hebben allemaal te maken met jouw voedingspatroon. Het zomaar volgen van een voedingsschema werkt daarom niet. Het voedingspatroon moet worden afgestemd aan jouw lichamelijke eisen en fysieke doelstellingen. Alleen op deze manier zal je maximaal resultaat halen.

beeldmerk

Training

In onze trainingen passen wij een revolutionaire trainings- methode toe om zeer krachtige resultaten te behalen. Het doel van deze trainingsaanpak is om grenzen constant te verleggen. Dit doen wij door het lichaam steeds toenemend te belasten, waardoor er een progressieve fysieke verandering teweeg word gebracht.

Mindset. Fitness, sportschool en boksen in Velserbroek. MiDo Personal Gym.

Mindset

Whatever is in the mind, is in the body and vica versa. Hiermee bedoelen wij dat de mentale gesteldheid erg belangrijk is om fysiek en geestelijk te presteren. Het verbeteren van de mentale balans zal zorgen voor meer zelfvertrouwen en een positieve houding in het leven.

Lifestyle. Fitness, sportschool en boksen in Velserbroek. MiDo Personal Gym.

Lifestyle

De totale levensstijl om de voeding, training en mindset heen moet goed zijn. Hierin is ontspanning en rust een belangrijke factor. Het juiste evenwicht zoeken in het dagelijkse leven draagt bij aan een gezond en vitaal leven.

Eigenaar MiDo. Fitness, sportschool en boksen in Velserbroek. MiDo Personal Gym.

Mike

Eigenaar

Eigenaar MiDo. Fitness, sportschool en boksen in Velserbroek. MiDo Personal Gym.

Dominique

Eigenaar

Fitness, sportschool en boksen in Velserbroek. MiDo Personal Gym.

Joey

Boyd

Niels