Personal Training

Programma 1 Startup 6 weken personal fitness

Het 6 weken startup programma personal fitness is een kennismakingspakket met krachttraining als basis. Een intake met persoonlijk metingen en trainingsschema’s is inbegrepen.
Gegarandeerd resultaat!

vanaf €133,-

Programma 2 Vetverbranding

Wil je afvallen & een strakker lichaam? Dan is het vetverbrandingsprogramma wat voor jou. Door krachttraining kan je het vetpercentage verlagen en er ook voor zorgen dat je een hogere vetbranding hebt gedurende de dag. Naast intensieve krachttraining is het belangrijk dat jou voedingspatroon aangepast wordt om maximaal resultaat te behalen.

vanaf €63,-

Programma 3 Transformatie

Wil je de ultieme transformatie ondergaan? Wil je energieker, fitter, sterker & strakker worden? En ben je bereid om hier alles aan te doen. Dan is het transformatie programma wat voor jou! Intensieve krachttraining in combinatie met voedingsbegeleiding, metingen, persoonlijke trainingsschema's & persoonlijke begeleiding met een elite personal trainer!

vanaf €63,-

Programma 4 Bokstransformatie

Wil je de ultieme bokstransformatie ondergaan? Wil je energieker, fitter, sterker & strakker worden? En ben je bereid om hier alles aan te doen. Dan is het bokstransformatie programma wat voor jou! Intensieve kracht en boks trainingen in combinatie met voedingsbegeleiding, metingen, persoonlijke trainingsschema’s & persoonlijke begeleiding met een elite personal trainer!

vanaf €63,-

Programma 5 Revalidatie

Wil jij revalideren met krachttraining en wil je eindelijk van je pijnklachten af komen? Dan is het revalidatieprogramma wat voor jou! Persoonlijke begeleiding en revalideren met een Mylogenics practioner. Met Mylogenics wordt vrijwel direct de pijnklacht verminderd waardoor je lichamelijke prestaties toenemen en je vrijer kunt sporten.

vanaf €42,50

Personal training

Ben je op zoek naar professionele begeleiding en persoonlijke aandacht voor het behalen van jouw persoonlijke gezondheid en fysieke doelstellingen? Dan is personal training iets voor jou! Personal training is de meest efficiënte manier om snel resultaat te boeken.

Personal training helpt je om krachtige resultaten te behalen. Het maakt niet uit wat voor doelstelling je hebt! Wil je afvallen, aankomen, sterker worden, strak en lekker in je vel zitten en meer energie krijgen? Dat kan dat worden behaald met personal training!

Vooraf het traject wordt er samen met de trainer een persoonlijk trainings- en voedingsplan gemaakt. Het plan wordt zorgvuldig samengesteld. Bij het samenstellen van het plan bekijkt de trainer of er nog een specifieke behandeling/revalidatie nodig is. De trainer zal tijdens het traject de juiste tools gebruiken om jouw doelstellingen te behalen.

Welke resultaten kun je verwachten

 • Je valt snel af en bent fitter dan ooit.
 • Je wordt sterker dan ooit.
 • Je leert om resultaat te behouden.
 • Je bespaart tijd.
 • Je leert hoe je functioneel kan trainen.
 • Je leert hoe je veilig en effectief kan trainen, zodat je dit in ook in eigen trainingen kan gebruiken.
 • Geen excuses meer door de hulp van een personal trainer.
 • Je leert om bewuste voedingskeuzes te maken die bijdragen aan een gezonde levensstijl.
 • Je mindset tegenover voeding, training en lifestyle verbetert.

* Personal training kan ook worden gecombineerd met personal fitness. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Personal training boksen

Boksen is op dit moment ‘hip and happening’. Iedereen doet het, iedereen wil het doen en bij elke gym kan het. Maar boksen is meer dan een paar combinaties achter elkaar plakken en je uitleven op een bokszak. Het is kunst en wetenschap.

Boksen is nadenken, sneller zijn dan de ander. Boksen is een combinatie van techniek, kracht, conditie en snelheid. En dat leren wij je graag onder begeleiding van Nederlands Kampioen en coach Mike Groeneveld.

Welke resultaten kun je verwachten

 • Meer zelfvertrouwen
 • Betere discipline
 • Sterker en fitter worden
 • Betere bokstechniek
 • Self-defense
 • Voetenwerk