Personal fitness

Het concept personal fitness is een totaalaanpak welke zich richt op voeding, training, mindset en lifestyle. Bij personal fitness train je met een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw (fysieke) doelstellingen. Je voert het schema altijd uit onder begeleiding van een personal trainer. De trainingen vinden in kleine groepen plaats met maximaal 8 deelnemers. De personal trainer, die jou elke training begeleidt, past dit schema op tijd aan, zodat je continue progressie boekt. In jouw persoonlijke trainingslogboek houd je zelf al je trainingsdata bij en de trainer stimuleert en leert je diverse trucs om snel progressie te boeken. Naast een trainingsschema krijg je een persoonlijk voedings-, lifestyle- en supplementenadvies wat het resultaat van jouw trainingen sterk optimaliseert.

De programma’s die wij aanbieden voor verschillende doelgroepen binnen het personal fitness concept zijn gericht op afvallen, spiermassa, performance en vitaliteit. Daarnaast bieden wij ook speciale programma’s aan voor verschillende doelgroepen. De speciale programma’s die wij aanbieden zijn:

Gezond oud en vitaal (65+)

Mido. Personal fitness, revalidatie, sport en boksschool in Velserbroek. Winnaar Dutch Fitness Awards.
Gezond oud en vitaal (65+)

In Nederland worden mensen steeds ouder en daardoor sporten er steeds meer ouderen. Als mensen ouder worden verandert het lichaam. Het lichaam breekt onder andere spiermassa sneller af en daarom is het belangrijk dat er op latere leeftijd voldoende bewogen wordt voor een optimale gezondheid. Wij van MiDo Personal Gym bieden nu een speciaal programma aan voor ouderen, waarbij de aandacht specifiek gericht is op het gezond oud worden. Het programma gezond oud en vitaal richt zich op 60-plussers. De deskundige personal trainers van MiDo Personal Gym staan voor u klaar om het programma uit te leggen, zodat u alle voordelen van krachttraining kunt ervaren.

 

Krachttraining is essentieel voor ouderen mensen om gezond, fit en vitaal te blijven. Door krachttraining blijft u sterker, traint u het brein, verhoogt u het metabolisme, verbrandt u meer calorieën, heeft u minder kans op chronische ziektes, zit u lekker in uw vel, blijft uw organische en zintuiglijke gezondheid op niveau, blijft u onafhankelijker in het leven, werkt krachttraining preventief tegen vallen en kunt u blijven spelen met uw kleinkinderen op uw oude dag. Fitness vergroot daarnaast de coördinatie, lenigheid, het uithoudingsvermogen, de kracht en snelheid van uw lichaam. Al deze aspecten dragen bij aan een gezond lichaam.

Post Revalidatie Training

Mido. Personal fitness, revalidatie, sport en boksschool in Velserbroek. Winnaar Dutch Fitness Awards.
Post Revalidatie Training

Door het trainen na een revalidatietraject onder deskundige begeleiding van personal trainers behaalt u in korte tijd uw fysieke doelen. De meerwaarde van doortrainen is van belang voor mensen die behoefte hebben aan extra begeleiding. Wij zien met regelmaat dat het lastig is om zonder hulp door te sporten en dat het na een traject moeilijk is om weer volledig op eigen benen te kunnen staan. Dit is vooral lastig voor iemand die ernstig ziek is geweest, een chronische aandoening heeft, een operatie heeft ondergaan of een fysiek trauma heeft opgelopen. Het is gunstig voor het herstel om na de periode bij een personal gym een vervolgtraject te volgen. Het is namelijk van belang dat u na uw revalidatie in beweging blijft anders ontstaat er reversibiliteit van de progressie die u heeft gemaakt.

Personal trainers hebben inmiddels een andere rol gekregen en zijn de nieuwe specialisten om bij aan te kloppen. Wij kunnen helpen en van alle informatie voorzien die u nodig hebt om weer gezond en vitaal te worden. Personal trainers zijn de link tussen u en eventuele specialisten die u nodig hebt om verdere vooruitgang te boeken in uw revalidatie. De personal trainers van MiDo Personal Gym houden uw progressie constant bij. Wij maken een persoonlijk trainingsschema op maat die aansluit op uw revalidatietraject. Wij adviseren tevens over de opbouw van de fysieke belasting en helpen u bij het sporten.

Wij als personal trainers weten dat bewegen bij een lang en gezond leven hoort. Wij vinden dat bewegen voor jong of oud  toegankelijk moet zijn. Iedereen die wil komen sporten moet kunnen sporten met plezier. Ons concept zorgt er voor dat iedereen op zijn eigen niveau kan bewegen.

Personal fitness algemeen

Mido. Personal fitness, revalidatie, sport en boksschool in Velserbroek. Winnaar Dutch Fitness Awards.